Temakveld – Ensomhet

Dato: 15.02.2018
Tid: Kl. 18:00 - 20:00
Sted: Kompasset Trondheims lokaler, Nordre gate 6, 5. etg. Inngang i bakgården på kveldstid. Ring på ringeklokken til Kompasset.

 ”…ofte kjenner jeg meg veldig ensom. Ingen kjenner meg på ordentlig, slik jeg egentlig er. Det er så mange tanker, følelser og opplevelser jeg aldri har delt med noen før…”

For mange som har vokst opp i familier med et rusproblem er den følelsesmessige ensomheten en fast livsledsager. I dette fordraget vil vi snakke om grunnen til at det kan føles slik og hva man må gjøre for å nærme seg andre.

Foredragsholder er Ingvil Øiestad Løvik  som er avdelingsleder og familieterapeut ved Kompasset Trondheim.

Temakveld er for deg mellom 14 – 35 år som har vokst opp med rus i familien. Det er ingen påmelding og ønsker du å ta med en venn/kjæreste er det helt ok.
Etter «foredraget» åpner vi for spørsmål og samtale. Du bestemmer selv om du vil si noe eller bare lytte.

Trenger du info kontakt Ingvil på mail: ingvil.lovik@blakors.no eller 474 57 892
Velkommen!

Generell info om temakveldene

Sammen med brukerrådet arrangerer vi temakvelder noen ganger i semesteret. På temakveldene kan du få ny kunnskap sammen med andre med lignende erfaringer som deg selv. Kveldene er lagt opp som foredrag/innledninger/dialoger om tema som kan være aktuelle for deg som har vokst opp i en familie med alkoholproblemer eller annen rusproblematikk. Hvordan familien kan påvirke deg og hvordan du kan takle de utfordringene det gir deg i dag.

Noen temakvelder er det representanter fra Brukerrådet som innleder til samtale gjennom sine fortellinger og erfaringer.